Valikko Sulje

Kuka?

Hei! Olen Jussi Tauriainen 28-vuotias kasvatustieteen maisteriopiskelija Lappeenrannasta! Olen ehdoilla kevään 2021 kuntavaaleissa, SDP:n listoilla! Olen koulutukseltani kasvatustieteen kandidaatti ja nyt opiskelen viimeistä vuotta kasvatustieteen maisteriksi (luokanopettaja). Opintojeni ohella työskentelen poliittisessa nuorisotyössä Kaakkois-Suomen Demarinuorten järjestösihteerinä, työ nuorten kanssa on todella motivoivaa ja koen tekeväni tärkeää työtä. Asun Lappeenrannassa perheeni kanssa. Perhe, harrastukset ja ystävät ovat minulle tärkeä voimavara joihin voin aina luottaa. Olen aikaisemmin kilpaillut maastohiihdossa Sm-tasolla ja näin ollen liikunta on minulla lähellä sydäntä.

Haluan olla Lappeenrannan kaupunginvaltuustossa edistämässä etenkin lasten, nuorten ja lapsiperheiden, nuorten aikuisten asemaa. Haluan parantaa Lappeenrannan palveluita entistä yhdenvertaisemmiksi, kehittää lasten ja nuorten koulupolkua sekä tarjota heille parempaa tukea heidän arkeensa myös koulun ulkopuolella. Liikunnan ja kulttuurin tukeminen on tärkeää kaupunkilaisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Haluan kehittää Lappeenrannan eri alueita tasapuolisesti, ettei mikään alue jäisi toisten varjoon. Haluan, että  Lappeenranta tunnetaan jatkossakin ilmasto-ja opiskelijaystävällisenä kaupunkina, jossa voi työllistyä ja jonka palvelujen saatavuuteen voi luottaa. Tarvitsemme rohkeaa tulevaisuuteen tähtäävää työtä!

Jos haluat Lappeenrannan valtuustoon nuorta, kasvatusalan sekä nuorisotyön tuntevaa voimaa, äänestä Jussi valtuustoon! Näillä sivuilla voit tutustua vaaliteemoihini, lukea blogiani ja lähettää minulle kysymyksiä! Vastaan mielelläni Lappeenrantaa koskeviin kysymyksiin.

Kysymyksiä minulle voi lähettää osoitteeseen: jussitaur@gmail.com

Tietoja minusta: 

Ikä: 28-vuotta

Koulutus: Ylioppilas. Kasvatustieteen kandidaatti. Kasvatustieteen maisteriopiskelija. 

Puolue: Suomen Sosialidemokraattinen puolue (SDP)

Harrastukset: Hiihto, juoksu, kuntosali.

Sotilasarvo: Vänrikki

Luottamustoimet: 

Lappeenrannan Työväenyhdistys (sihteeri) 2021. 

SDP:n Varhaiskasvatus, lapset ja perheet työryhmän jäsen!