Valikko Sulje

Kuka?

Hei! Olen Jussi Tauriainen 29-vuotias sosialidemokraatti ja aktiiviliikkuja Lappeenrannasta. Olen ehdolla kevään 2023 eduskuntavaaleissa. Asun perheeni kanssa Lappeenrannan Pikisaaressa ja olen alunperin kotoisin Joutsenon Korvenkylästä. Työskentelen Kaakkois-Suomen Sosialidemokraatit Ry:n toiminnanjohtajana ja olen koulutukseltani kasvatustieteen kasvatustieteen maisteri. Omaan varhaiskasvatuksen opettajan sekä luokanopettajan pätevyyden. Koin poliittisen herätykseni juuri kasvatusalalla ja koen sivistys- ja hyvinvointipolitiikan olevan vahvinta osaamisaluettani. Olen ehdolla kevään 2023 eduskuntavaaleissa Kaakkois-Suomen vaalipiiristä.

Pääsin kesänä 2021 Lappeenrannan kaupunginvaltuustoon ja minut nimitettiin kulttuuri-ja liikuntalautakunnan puheenjohtajaksi. Koen, että olen todella etuoikeutettu kun saan tehdä töitä sosialidemokraattisen liikkeen ja rakkaan kotikaupunkini puolesta. Keskustelen mielelläni kaupungin palvelujen kehittämisestä, joten älä epäröi olla yhteydessä. 

Ollaan yhteydessä: jussi.j.tauriainen@lappeenranta.fi

Tietoja minusta: 

Ikä: 29-vuotta

Koulutus: Ylioppilas. Kasvatustieteen maisteri. (varhaiskasvatuksen opettaja, luokanopettaja) 

Puolue: Suomen Sosialidemokraattinen puolue (SDP)

Harrastukset: Hiihto, juoksu, kuntosali.

Sotilasarvo: Vänrikki

Luottamustoimet: 

Lappeenranta kaupunginvaltuutettu, kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja, Etelä-Karjalan maakuntavaltuuston jäsen.